semua Kategori
sidebanner.jpg

Kami Untuk Pembersihan & Penjagaan

Menciptakan kehidupan sihat berkualiti tinggi untuk pengguna global dengan teknologi inovatif

15 Tahun Memimpin Pasaran
Produk Terhangat Dijual ke Lebih 100 Negara

15 Tahun Memimpin Pasaran Produk Terhangat Dijual ke Lebih 100 Negara

Mengenai Jimmy

JIMMY, adalah jenama di bawah KingClean Electric Co., Ltd, yang berdedikasi dalam mewujudkan kehidupan sihat berkualiti tinggi untuk pengguna global.

KingClean Electric Co., Ltd ditubuhkan pada tahun 1994. KingClean, atas nama "King of Clean", menyatakan visi untuk menjadi pemimpin global dalam membersihkan peralatan.

Sebagai peneraju jenama global dalam pembersihan persekitaran, Kingclean memiliki posisi penting dan pengaruh besar, selalu berpegang pada falsafah perniagaan untuk terus menciptakan nilai bagi pelanggan sasaran, bersikeras membangun daya saing inti oleh inovasi teknologi, berpegang pada strategi R&D untuk menjadi "unik" "dan" maju ", memimpin perkembangan teknologi dalam industri pembersih vakum domestik. Hingga kini, kami telah menjalin hubungan kerjasama strategis dengan banyak pelanggan 500 dari berbagai negara. Produk kami kini berjaya dijual di lebih dari 100 negara dan wilayah. Untuk pasaran domestik, kami mempunyai lebih dari 4000 kedai di 250 bandar di 30 wilayah. Jumlah pengeluaran tahunan pembersih vakum kami melebihi 10 Juta pcs, mengekalkan kedudukan teratas selama 14 tahun di seluruh dunia, menjadikan Kingckean reputasi baik "Raja Bersih".

Kehormatan perniagaan

2019- Pemenang Red Dot
2019- Pemenang Red Dot

The Red Dot adalah anugerah untuk kualiti reka bentuk yang tinggi. Juri antarabangsa untuk Anugerah Red Dot: Reka Bentuk Produk hanya memberikan penghargaan kualiti yang dicari ini kepada produk yang mempunyai reka bentuk yang luar biasa. Pada tahun 2019, JIMMY melancarkan pembersih vakum tanpa wayar generasi terbaru JV85 Pro dan JV85. Kingclean diberi penghormatan untuk menerima anugerah reka bentuk Red Dot yang berprestij pada tahun 2019.

2019- Pemenang Reka Bentuk Kontemporari
2019- Pemenang Reka Bentuk Kontemporari

Anugerah Reka Bentuk Kontemporari, disingkat CGD, adalah anugerah reka bentuk antarabangsa yang dianjurkan oleh Red Dot. CGD menganugerahkan produk yang reka bentuknya mencapai standard antarabangsa teratas. Kingclean dengan bangga menjadi pemenang CGD pada tahun 2019 kerana reka bentuk produknya yang luar biasa dari siri pembersih vakum tongkat yang paling kuat.

Finalis Anugerah Kecemerlangan Reka Bentuk 2020-Antarabangsa
Finalis Anugerah Kecemerlangan Reka Bentuk 2020-Antarabangsa

Anugerah Kecemerlangan Reka Bentuk Antarabangsa (IDEA) adalah salah satu program anugerah reka bentuk terpanjang dan paling berprestij yang wujud. Pada asalnya didirikan untuk mengiktiraf pencapaian luar biasa dalam reka bentuk perindustrian, program ini berkembang untuk menonjolkan reka bentuk dalam banyak disiplin yang berkaitan termasuk strategi reka bentuk, penjenamaan, interaksi digital dan banyak lagi.

Pemenang Anugerah Reka Bentuk 2020-iF
Pemenang Anugerah Reka Bentuk 2020-iF

Anugerah Reka Bentuk iF telah diiktiraf sebagai penentu kualiti untuk reka bentuk yang luar biasa. Anugerah ini adalah salah satu hadiah reka bentuk yang paling penting di dunia dan penyerahan hadiah dalam pelbagai bidang. Label iF terkenal di seluruh dunia kerana perkhidmatan reka bentuk yang luar biasa dan menunjukkan organisasi reka bentuk bebas tertua di dunia.

2020-Pilihan Reka Bentuk yang Baik Korea
2020-Pilihan Reka Bentuk yang Baik Korea

Good Design Selection adalah Program Anugerah tertua dan paling berprestij yang dianjurkan di Korea. Pemilihan Reka Bentuk yang Baik menghormati pencapaian tahunan pereka industri dan grafik terbaik dan pengeluar dunia kerana mengejar kecemerlangan reka bentuk yang luar biasa. Pada tahun 2020 November, Pengering Rambut JIMMY F6 dipilih sebagai Pilihan Reka Bentuk yang Baik berdasarkan seni reka bentuk industri yang menonjol.

Fokus Pada Inovasi Selama 26 Tahun

1994
1994

Ni Zugen yang mempunyai latar belakang jurutera menubuhkan Suzhou JinLaiKe Electric Co., Ltd. di sebuah kilang seluas 2000 meter persegi dengan 60 pekerja dan satu barisan pengeluaran, memulakan jalan perintisnya dengan perniagaan ODM pembersih vakum sebagai mod pengurusan.

1996
1996

Kingclean berjaya melancarkan dua Model Vacuum Cleaner Beetles Series, JC861 dan JC862. JC 862 telah berjaya dijual selama 15 tahun dari tahun 1996 hingga 2010 dengan jumlah jualan terkumpul sebanyak 3 Juta pcs, yang merupakan produk paling berjaya dalam sejarah Kingclean. Jumlah jualan tahunan mencecah 670,000.00 pcs, menjadi pengeluar pembersih vakum terbesar di China. Syarikat ini mula menggunakan nama Inggeris "Kingclean" dengan implikasi bahawa visi kami adalah untuk menjadi peneraju industri pembersihan rumah.

1997
1997

Kingclean telah mengembangkan sendiri motor berkelajuan tinggi pertama di China dengan lebih 30,000.00 RPM 1200W dengan prestasi tinggi, kos rendah dan jangka hayat yang panjang.

2011
2011

Kingclean berjaya mengembangkan muncung turbo dengan fungsi menyapu dan dua pembersih vakum T3 & T5 yang dapat membersihkan lantai keras untuk pasaran domestik. Itu adalah inovasi pertama di dunia yang menjadikan jenama LEXY unggul dan meningkatkan kedudukan menjadi nombor 2 dengan bahagian pasaran dari 5% menjadi lebih dari 15% dalam masa dua tahun.

2014
2014

Kingclean (KCL) berjaya membangunkan pembersih vakum kuasa sedutan tinggi pertama menggunakan motor BLDC 80,000 RPM dan bateri litium di China. Dan pengembangan dan penerapan motor tanpa berus berkelajuan tinggi 80,000 rpm memenangi Hadiah Kedua "Kemajuan Teknologi Peralatan Rumah Tangga China".

2015
2015

Kingclean berjaya mengembangkan "pembersih vakum tanpa wayar Magic M8 dengan motor super digital dan daya sedutan." Siri ini sama sekali berbeza dengan pembersih vakum tradisional dan mempunyai kepentingan pembuatan zaman. Dengan watak yang senang, berfungsi, dan hebat. Persembahan M8 mencapai tahap maju dunia dengan 18 paten. Pada bulan Mei 2015, KCL berjaya disenaraikan di Bursa Saham Shanghai. (kod stok: 603355)

2017
2017

Kipas penyaman udara pintar pertama, yang direka untuk memberikan penyesuaian angin semula jadi yang lembut, tenang dan cerdas dengan 7 daun inovatif dan teknologi motor berubah-ubah tanpa berus, dengan bangga dianugerahkan anugerah produk perkakas perkakas rumah China.

2018
2018

Pada bulan Mac 2018, M95 dianugerahkan anugerah produk perkakas perkakas rumah China. Sementara itu, jenama baru elektrik elektrik tasik JIMMY Iakshmi dilahirkan, menambah warna cerah untuk peremajaan industri pembersih vakum. Kini, produk JIMMY laris di seluruh dunia dengan reputasi hebat.